XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd

Nieuws

Nationale held ZHONG NAN SHAN
Tijd vrijgeven: 2020-11-12 10:24:00  Hits: 47

In deze stille nacht, keek ik ver weg, mijn geest flitste voortdurend in de trein eetwagen, die open computer, die diepe gedachte en vermoeid gezicht!In een nieuwsartikel zag ik je figuur voor het eerst.   Zhong Nanshan, opa.

Ik zeg hallo tegen je op het eiland Connecticut!Weet jij het?Is deze nieuwe coronale longontsteking epidemie, laat het me weten?Ik heb gehoord dat in "Empire" jaren geleden in de " SARS " Preventie en controle campagne, jullie gaan vooruit!Wuhan heeft haast, de nieuwe kroonlongontsteking is de situatie van mensen, je denkt niet aan persoonlijke veiligheid, maar gehaast naar Wuhan's nachts!

Opa Chung, toen ik de nieuwe term hoorde " longontsteking met een nieuw type coronavirus infectie " Op het nieuws voelde ik me erg ver van ons vandaan; toen het nieuws van de vertraging op school kwam, was ik weer een beetje bang!Op oudejaarsavond, toen ik het eerste militaire medische team in Wuhan zag, realiseerde ik me diep dat het geen kleine zaak was, maar een harde strijd!U bent 84-jarige, maar u bent niet bang voor moeilijkheden, moedig wanneer de eerste, naar de meest noodzakelijke en gevaarlijkste plaats, is u ons vertellen niet bang te zijn!U kunt&B-35;39;Wees niet bang!Laat je me een geest zien, geen chaos, moedig wanneer de eerste!Jij bent de voorhoede van deze strijd!

Opa Zhong, dit is een epidemie die me jou liet kennen.Jij bent de held van het volk!Toen ik wist dat je 84-jarige was, was de foto in mijn hart: elke ochtend moet je een vogelkooi dragen, een liedje zingen, wandelen in het park, een ontspannen en comfortabel leven leiden op oude dag.Maar dat deed je niet, je rende naar de epidemische linie!Dat cijfer, laat me bewegen, laat me de echte betekenis van " leven en sterven ten behoeve van het land, hoe het lot van de ramp te vermijden " Nee.Het zijn u en miljoenen grootouders, ooms en tantes die zich hebben gewijd aan de strijd tegen de epidemie die onze generatie hebben geïnspireerd: als het goed is voor het land, zelfs als het bereid is om zijn eigen leven op te offeren, hoe kan het worden vervolgd vanwege het welzijn en het vermijden van kwaad?

U bent verantwoordelijk voor de samenleving en het land, en u hebt vele verantwoordelijkheden op uw schouders.Verantwoordelijkheid is echter geen vriendelijke en mooie woorden, kies ervoor om het te dragen vaak nodig om te betalen, heb moed nodig, maar ook moet volharden.

Er is grote schoonheid in de wereld, want het hart heeft grote goedheid!Bedankt voor je gezelschap.Kom op, opa Chung!Eerste jaar SARS anti-epidemische oorlog in je overwinningsjaarwisseling... wacht ik tot je triomfeert!

c6b523aeac184d589bde9ae36b44f5d5.jpg

voorgaand: Peking Tiananmen National Flag Guard

volgende: Eén wereld één verlichting. La...